Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HEX. Als je het bestand wilt openen HEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hex Dump Format N/A

Wat is een bestand HEX?

Bevat instellingen, configuratiegegevens of andere gegevens die in een hexadecimale indeling zijn opgeslagen. Kan worden opgeslagen in een binair of een tekstformaat.

Binaire hex-bestanden kunnen alleen worden geopend met hex-bewerkingsprogramma's. Tekstgebaseerde hex-bestanden kunnen worden geopend en bewerkt met een teksteditor.

Hoe een bestand openen HEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HEX openen

Andere problemen met een bestand HEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HEX:

  • het gekozen bestand HEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand