Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HFS. Als je het bestand wilt openen HFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MacImage Macintosh HFS Disk Image Format N/A

Wat is een bestand HFS?

Schijfafbeeldingsbestand dat is gemaakt in het hiërarchische systeemformaat (HFS), het bestandssysteemformaat dat wordt gebruikt door Mac-computers. Bevat bestanden en mappen zoals ze zouden worden opgeslagen door een Mac computer. Kan worden geopend met 7-Zip op pc's.

Hoe een bestand openen HFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HFS openen

Andere problemen met een bestand HFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HFS:

  • het gekozen bestand HFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand