Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HGL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HGL. Als je het bestand wilt openen HGL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HGL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hewlett-Packard Graphics Language Format Hewlett-Packard

Wat is een bestand HGL?

Printercontrole taal ontwikkeld door Hewlett-Packard (vaak aangeduid als HPGL). Gebruikt door plotters van HP en andere fabrikanten, die afbeeldingen afdrukken met lijnen in plaats van punten.

De meeste HGL-bestanden bevatten een paar regels van instellingsopdrachten, gevolgd door een lijst met afdrukopdrachten. De afdrukopdrachten geven aan de plotter wat u op de pagina moet trekken.

HPGL-bestanden hebben vaak een .HPGL-extensie.

Hoe een bestand openen HGL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HGL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HGL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HGL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HGL openen

Andere problemen met een bestand HGL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HGL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HGL:

  • het gekozen bestand HGL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HGL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HGL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand