Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HH. Als je het bestand wilt openen HH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
C++ Header Format N/A

Wat is een bestand HH?

Bevat hoofdinformatie die wordt verwezen door een C ++ broncode bestand. Kan extra variabelen, constanten, functies of andere gegevens bevatten die door het C ++-programma worden gebruikt. Typisch aangeduid aan het begin van de broncode.

Hoe een bestand openen HH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HH openen

Andere problemen met een bestand HH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HH:

  • het gekozen bestand HH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand