Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HHC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HHC. Als je het bestand wilt openen HHC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HHC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HTML Help Table Of Contents Format Microsoft

Wat is een bestand HHC?

Bestand gemaakt door HTML Help Workshop, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van HTML Windows software documentatie. Opslaan van de inhoudsopgave (of site map) die wordt gebruikt door Microsoft Help. Hiermee kan de helpdocumentatie worden gezocht in een webbrowser.

Hoe een bestand openen HHC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HHC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HHC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HHC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HHC openen

Andere problemen met een bestand HHC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HHC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HHC:

  • het gekozen bestand HHC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HHC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HHC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand