Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HHK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HHK. Als je het bestand wilt openen HHK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HHK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft HTML Help Index Format Microsoft

Wat is een bestand HHK?

Help-indexbestand dat is gemaakt door Microsoft HTML Help, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van Windows-helpdocumentatie. Hiermee slaat u een index van zoekwoorden op die elk een hulppagina openen wanneer u klikt. Hiermee kunt u sneller zoeken op gewone termen.

Hoe een bestand openen HHK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HHK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HHK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HHK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HHK openen

Andere problemen met een bestand HHK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HHK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HHK:

  • het gekozen bestand HHK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HHK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HHK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand