Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HHT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HHT. Als je het bestand wilt openen HHT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HHT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Help And Support Center HHT Format Microsoft

Wat is een bestand HHT?

Bestand dat inhoudsclassificaties definieert voor hulpdocumenten die zijn gemaakt met Microsoft Help and Support Center. Specificeert de manier waarop inhoud wordt toegewezen aan taxonomietermen en hoe nieuwe nodes in de taxonomie worden gemaakt. Biedt elementen op in een .XML-formaat.

Hoe een bestand openen HHT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HHT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HHT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HHT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HHT openen

Andere problemen met een bestand HHT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HHT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HHT:

  • het gekozen bestand HHT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HHT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HHT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand