Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HI. Als je het bestand wilt openen HI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
High Scores Format The MAME Team

Wat is een bestand HI?

Game bestand opgeslagen door MAME arcade video game emulators, zoals MAME en MacMAME. Biedt een hoge score lijst voor een videospel. Gebruikt voor het opslaan van records van gameplay.

Hoe een bestand openen HI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HI openen

Andere problemen met een bestand HI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HI:

  • het gekozen bestand HI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand