Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HID. Als je het bestand wilt openen HID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Ericsson Configuration Archive Format Sony Ericsson

Wat is een bestand HID?

Opslaan configuratie informatie voor het gebruik van een Sony Ericsson mobiele telefoon als een Bluetooth afstandsbediening. Kaarten toetsen op de telefoon naar bepaalde toetsen of opdrachten op de computer.

Verschillende HID-bestanden kunnen geladen worden voor het besturen van verschillende programma's, zoals audio- en videospelers, webbrowsers, enz.

HID-bestanden kunnen via de Bluetooth File Exchange-hulpprogramma in Mac OS X of het Bluetooth-besturingspaneel van Bluetooth in Windows worden overgezet naar de mobiele telefoon.

Hoe een bestand openen HID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HID openen

Andere problemen met een bestand HID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HID:

  • het gekozen bestand HID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand