Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HIP. Als je het bestand wilt openen HIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Houdini Project Format Side Effects Software

Wat is een bestand HIP?

Project bestand gemaakt door Houdini, een driedimensionale modellering en animatie programma. Bevat 3D-vormdefinities. Mag punten, lijnen, oppervlakken, vloeistoffen en andere objecten opslaan. Kan ook projectbijdragen bevatten, zoals ingebedde afbeeldingen. Kan worden gemaakt in een 3D-scène met behulp van Houdini.

HIP-projecten worden gebruikt voor het maken van 3D-foto's en animaties. Ze zijn ontwikkeld voor films zoals Avatar, Terminator Salvation en GI Joe: The Rise of Cobra.

Houdini is beschikbaar in Escape, Master en Batch versies.

Hoe een bestand openen HIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HIP openen

Andere problemen met een bestand HIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HIP:

  • het gekozen bestand HIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand