Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HIPNC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HIPNC. Als je het bestand wilt openen HIPNC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HIPNC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Houdini Apprentice Format Side Effects Software

Wat is een bestand HIPNC?

3D beeldbestand gemaakt door Houdini Apprentice, de proefversie van de volledige Houdini 3D-modelleringssoftware. Biedt driedimensionale objecten en animatie-eigenschappen voor een scène. Kan worden gemaakt met de software, maar met een gereduceerde resolutie van de volledige versie. Vaak gebruikt in educatieve instellingen of door kunstenaars voor persoonlijke portfolio ontwikkeling.

Houdini Apprentice is beschikbaar in gratis en HD edities. Terwijl de gratis editie stilstellingen en animaties tot een resolutie van 720x576 mogelijk maakt, biedt de HD-versie 1920x1080 animaties en heeft geen limiet op fotobeeldresoluties. De HD-editie verwijdert het watermerk op de afbeeldingen en animaties van de gratis versie.

HIPNC staat voor Houdini Project Niet-commercieel, aangezien deze bestanden niet voor commercieel gebruik zijn. De volledige commerciële versie van Houdini maakt gebruik van .HIP bestanden.

Hoe een bestand openen HIPNC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HIPNC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HIPNC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HIPNC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HIPNC openen

Andere problemen met een bestand HIPNC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HIPNC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HIPNC:

  • het gekozen bestand HIPNC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HIPNC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HIPNC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand