Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HIS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HIS. Als je het bestand wilt openen HIS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HIS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FindinSite Database Definition Format PHDCC

Wat is een bestand HIS?

Descriptor-bestand dat een zoekbare database voor volledige tekst beschrijft. Gebruikt door FindinSite zoekmachines ontwikkeld door PHD Computer Consultants Ltd. Biedt een standaard manier om de structuur en inhoud van een FindinSite database te beschrijven.

Hoe een bestand openen HIS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HIS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HIS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HIS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HIS openen

Andere problemen met een bestand HIS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HIS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HIS:

  • het gekozen bestand HIS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HIS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HIS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand