Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HIV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HIV. Als je het bestand wilt openen HIV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HIV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows NT Registry Hive Microsoft

Wat is een bestand HIV?

Registerbestand aangemaakt door reg.Exe, een Windows-programma dat wordt gebruikt voor het opslaan, laden en verwijderen van registerinformatie. Bevat een register "hive", die de sleutelwaardegegevens die door het besturingssysteem en geïnstalleerde programma's worden gebruikt, opslaat. Gebruikt voor back-ups of voor het laden van groepen registersleutels. Opgeslagen in een binair formaat.

U kunt opslaan en register bijzonders gebruiken met reg.Exe door het volgende te typen bij de opdrachtprompt (direct vanuit de reg.Exe command line help):

REG SAVE HKLMSoftwareMyCoMyApp AppBkUp.Hiv

U kunt de bijzettafels laden met dit commando (opnieuw direct vanaf de reg.Exe command line help):

REG LOAD HKLMTempHive TempHive.Hiv

Typ REG /? Bij de Windows-opdrachtprompt voor verdere hulp met reg.Exe-opdrachten. Het programma bevindt zich in de directory C: WindowsSystem32, maar kan worden uitgevoerd vanuit elke map in de Windows-opdrachtprompt.

Wees voorzichtig wanneer u registerinformatie opslaat en laadt, omdat corruptie van het Windows-register de applicaties of het hele systeem kan storen. Het bestand setupreg.Hiv dat is opgenomen op Windows-installatie-schijven, mag niet handmatig worden bewerkt, omdat het door het Windows-installatieprogramma wordt gebruikt.

Hoe een bestand openen HIV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HIV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HIV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HIV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HIV openen

Andere problemen met een bestand HIV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HIV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HIV:

  • het gekozen bestand HIV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HIV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HIV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand