Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HKI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HKI. Als je het bestand wilt openen HKI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HKI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WinHKI Compressed Archive Format N/A

Wat is een bestand HKI?

Bestandarchief gecomprimeerd met het WinHKI-bestandskompressieprogramma. Kan ook bestanden comprimeren met verschillende typen open-source compressiealgoritmen. Inclusief een 'beste compressie ratio' optie die de meest efficiënte compressie voor verschillende bestandstypes biedt.

Hoe een bestand openen HKI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HKI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HKI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HKI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HKI openen

Andere problemen met een bestand HKI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HKI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HKI:

  • het gekozen bestand HKI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HKI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HKI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand