Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HKM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HKM. Als je het bestand wilt openen HKM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HKM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Havok Movie Format Havok

Wat is een bestand HKM?

Film of animatie gemaakt met Havok game development software. Typisch een animatie van 3D-fysica of soortgelijk type video. Kan bekeken worden met de visuele debugger van Havok, een diagnostisch hulpprogramma op het platform.

Havok programma's omvatten Havok Gedrag, Havok Fysica, Havok Animatie, Havok Cloth, en Havok Destruction. De downloads van Havok Physics en Havok Animation worden gesponsord door Intel.

Hoe een bestand openen HKM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HKM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HKM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HKM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HKM openen

Andere problemen met een bestand HKM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HKM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HKM:

  • het gekozen bestand HKM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HKM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HKM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand