Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HLP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HLP. Als je het bestand wilt openen HLP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HLP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Help Format Microsoft

Wat is een bestand HLP?

Bestand dat wordt gebruikt door Windows Help, een programma dat is voorzien van Windows waarmee gebruikers informatie kunnen lezen. Bevat documentatie en indexen voor Windows-programma's of het Windows-besturingssysteem. Gecompileerd met behulp van Microsoft Help Workshop (HCW.Exe).

HLP-bestanden kunnen worden bekeken met de Windows Help Viewer (WinHlp32.Exe), die wordt geleverd met het Windows-besturingssysteem. Oudere versies van hulpprogramma's kunnen problemen ondervinden in nieuwere versies van Windows.

Hoe een bestand openen HLP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HLP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HLP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HLP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HLP openen

Andere problemen met een bestand HLP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HLP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HLP:

  • het gekozen bestand HLP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HLP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HLP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand