Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HMA. Als je het bestand wilt openen HMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony MiniDisc Audio Format Sony

Wat is een bestand HMA?

Audio bestand gemaakt door Sony Hi-MD (MiniDisc) spelers. Bevat geluidsgegevens die zijn opgenomen met behulp van de eigen Sony ATRAC3plus codec. Kan worden gekopieerd naar een pc met behulp van Sony SonicStage.

HMA-bestanden worden niet meer door Sony ondersteund.

Hoe een bestand openen HMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HMA openen

Andere problemen met een bestand HMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HMA:

  • het gekozen bestand HMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand