Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HMI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HMI. Als je het bestand wilt openen HMI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HMI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HMI Audio Format Human Machine Interfaces

Wat is een bestand HMI?

Audio bestand gemaakt in het Human Machine Interface (HMI) formaat, dat vergelijkbaar is met MIDI. Gebruikt door oudere videospelletjes zoals Carmageddon, Hover, en The Terminator: SkyNET. Nu een verouderd formaat maar kan nog steeds worden afgespeeld door sommige MIDI-audiospelers.

Hoe een bestand openen HMI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HMI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HMI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HMI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HMI openen

Andere problemen met een bestand HMI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HMI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HMI:

  • het gekozen bestand HMI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HMI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HMI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand