Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HMS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HMS. Als je het bestand wilt openen HMS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HMS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HostMonitor Script Format KS-Soft

Wat is een bestand HMS?

Bevat commando's die kunnen worden uitgevoerd binnen HostMonitor, een server monitoring programma. Geformatteerd als een tekstbestand met één opdracht per regel. Opdrachten zijn hoofdlettergevoelig, terwijl parameters hoofdlettergevoelig zijn. Reacties beginnen met een semikleur.

HMS-bestanden verwijzen meestal naar overeenkomstige TestList-bestanden (.HML). Voorbeelden van HostMonitor commando's zijn "NewTestList," "LoadTestList," "AppendTestList," "ImportFromFile," en "SaveTestList."

Hoe een bestand openen HMS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HMS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HMS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HMS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HMS openen

Andere problemen met een bestand HMS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HMS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HMS:

  • het gekozen bestand HMS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HMS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HMS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand