Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HMT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HMT. Als je het bestand wilt openen HMT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HMT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HighMAT Format Microsoft and Panasonic

Wat is een bestand HMT?

Bestand gebruikt door High Performance Media Technology (HighMAT), een technologie die gezamenlijk wordt ontwikkeld door Microsoft en Panasonic, die gebruikt wordt om digitale media op cd's op te slaan en te afspelen. Bevat afbeeldingen, audio en video opgeslagen in een eigen formaat.

Microsoft heeft ondersteuning voor HighMAT gestaakt. De HighMAT-extensie is alleen beschikbaar voor de Windows XP CD Writing Wizard.

Hoe een bestand openen HMT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HMT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HMT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HMT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HMT openen

Andere problemen met een bestand HMT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HMT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HMT:

  • het gekozen bestand HMT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HMT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HMT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand