Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HMX. Als je het bestand wilt openen HMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Help & Manual Help File Project EC Software

Wat is een bestand HMX?

Helpdocumentatieproject gemaakt door Help & Manual versie 4. Sla de inhoud van hulp en projectinstellingen op. Kan worden geëxporteerd naar een verscheidenheid aan formaten, zoals HTML Help (.CHM), Winhelp (.HLP), .PDF, Visual Studio Help, Word-documenten, eBooks of afdrukmanuals.

Help & Manual versie 5 gebruikt .HMXZ- en .HMXP-bestanden voor projecten.

Hoe een bestand openen HMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HMX openen

Andere problemen met een bestand HMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HMX:

  • het gekozen bestand HMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand