Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HMXP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HMXP. Als je het bestand wilt openen HMXP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HMXP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Help & Manual Help File Uncompressed XML Project EC Software

Wat is een bestand HMXP?

XML project bestand gemaakt door Help & Manual, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van helpdocumentatie. Verwijdert verwijzingen naar projectbestanden, evenals projectinstellingen, maar slaat geen opgeslagen projectobjecten op, zoals afbeeldingen. Afwijkt van .HMXZ-bestanden, die alle activa opslaan in een enkel archief.

HMXP-bestanden werden geïntroduceerd met Help & Manual versie 5.

Hoe een bestand openen HMXP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HMXP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HMXP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HMXP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HMXP openen

Andere problemen met een bestand HMXP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HMXP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HMXP:

  • het gekozen bestand HMXP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HMXP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HMXP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand