Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HMXZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HMXZ. Als je het bestand wilt openen HMXZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HMXZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Help & Manual Help File Compressed XML Project EC Software

Wat is een bestand HMXZ?

Help documentatie project gemaakt door Help & Manual technische documentatie software. Bevat hulp inhoud, inclusief tekst pagina's, afbeeldingen en opmaak pagina's. Beveiligt alle bestanden, inclusief het XML-projectbestand, als een gecomprimeerd .ZIP-archief.

HMXZ-projecten worden gebruikt voor het maken van diverse soorten documentatie en technische handleidingen. Ze kunnen worden geëxporteerd naar verschillende hulpformaten, waaronder Winhelp (.HLP), HTML Help (.CHM) en het .EPUB eBook formaat.

Het andere Help & Manual projectformaat (.HMXP-bestanden) maakt ook gebruik van XML-opmaak voor het projectbestand, maar slaat niet alle bestanden op in hetzelfde ZIP-archief.

HMXZ- en HMXP-bestanden werden geïntroduceerd met Help & Manual versie 5.

Hoe een bestand openen HMXZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HMXZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HMXZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HMXZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HMXZ openen

Andere problemen met een bestand HMXZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HMXZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HMXZ:

  • het gekozen bestand HMXZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HMXZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HMXZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand