Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HOL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HOL. Als je het bestand wilt openen HOL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HOL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Holiday Calendar Format Microsoft

Wat is een bestand HOL?

Kalenderbestand dat wordt gebruikt door Microsoft Outlook, een e-mail- en agenda-applicatie. Opslaan van de data van vakantiegebeurtenissen die worden weergegeven in de Outlook-kalenderweergave wanneer de toepassing geopend is. Kan handmatig worden aangepast met een teksteditor om bedrijfsspecifieke kalendergebeurtenissen te delen.

De Outlook-installatie bevat een vooraf gedefinieerd HOL-bestand genaamd outlook.Hol in de volgende directory:

C: Program FilesMicrosoft OfficeOffice 12 [LCID]

U kunt nieuwe vakanties toevoegen aan dit bestand door deze in een teksteditor te openen en vakanties aan het einde van het bestand in de volgende indeling toe te voegen:

[Omschrijving] Vakantiebeschrijving, jjjj / mm / dd Vakantiebeschrijving, jjjj / mm / dd ...

De volgende keer dat u Outlook opent, worden deze nieuwe vakanties op de agenda weergegeven. U kunt dit bijgewerkte bestand delen met teamleden, zodat ze dezelfde vakantiegebeurtenissen hebben.

Hoe een bestand openen HOL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HOL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HOL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HOL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HOL openen

Andere problemen met een bestand HOL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HOL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HOL:

  • het gekozen bestand HOL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HOL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HOL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand