Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HPD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HPD. Als je het bestand wilt openen HPD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HPD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HotDocs PDF Document Format HotDocs

Wat is een bestand HPD?

Document gemaakt door HotDocs, een applicatie die wordt gebruikt voor de voorbereiding van digitale documenten. Geeft gevulde velden (bevolkte antwoorden), labels en paginaformattering op voor een digitaal formulier. Vaak gebruikt voor wettelijke of verzekeringsdocumenten.

HotDocs PDF-documenten kunnen worden gevuld met HotDocs Filler, een applicatie bij HotDocs. Als u dubbelklikt op een HPD-bestand, wordt HotDocs Filler standaard geopend. U kunt ook een voorbereid antwoord .ANX-bestand gebruiken om een ​​HPD-formulier in te vullen.

Het HPD-formaat is gebaseerd op Adobe's Portable Document Format (PDF). HotDocs ondersteunt ook een Envoy-based formaat (.HFD-bestanden). Envoy was een vroege concurrent voor het PDF-formaat dat door de WordPerfect Corporation werd gepresenteerd. HotDocs heeft gekozen voor zowel Envoy als PDF formaten en ontwikkelde daarom twee verschillende bestandstypen.

Hoe een bestand openen HPD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HPD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HPD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HPD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HPD openen

Andere problemen met een bestand HPD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HPD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HPD:

  • het gekozen bestand HPD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HPD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HPD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand