Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HPG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HPG. Als je het bestand wilt openen HPG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HPG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HP Graphics Language Plotter Format Hewlett-Packard

Wat is een bestand HPG?

Plotterbestand gemaakt in de Hewlett-Packard Graphics Language (HPGL). Bevat een lijnreeks van twee letter codes, zoals "SS", die de standaard lettertype voor het plot verklaart. Mag optionele parameters met codes bevatten. Wordt gebruikt door verschillende tekenprogramma's om printbare plotterdocumenten te maken.

HPG-bestanden zijn hetzelfde als .PLT-bestanden. Ze worden opgeslagen met een ASCII-tekstformaat.

Hoe een bestand openen HPG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HPG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HPG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HPG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HPG openen

Andere problemen met een bestand HPG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HPG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HPG:

  • het gekozen bestand HPG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HPG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HPG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies HPG
HPG naar IGS