Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HPJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HPJ. Als je het bestand wilt openen HPJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HPJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Win Help Project Format Microsoft

Wat is een bestand HPJ?

Help project gemaakt met behulp van WinHelp of RoboHelp help authoring software. Wordt gebruikt voor het maken van programma's Helpdocumentatie. Bevat informatie die het gedrag, de look en de inhoud van het Help-systeem definieert.

Hulp projectbestanden bevatten alle informatie die de compiler nodig heeft om onderwerpbestanden en andere elementen in een enkel Help-bestand te combineren. Ze bevatten typisch de volgende secties: Alias, Bagage, Buildtags, Config, Bestanden, Kaart en Windows.

HPJ is het native formaat dat wordt gebruikt door WinHelp's Help Workshop, maar wordt ook herkend door hulpverleningshulpmiddelen van derden. RoboHelp programma is oorspronkelijk gemaakt door eHelp, maar is nu eigendom van Adobe Systems.

Hoe een bestand openen HPJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HPJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HPJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HPJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HPJ openen

Andere problemen met een bestand HPJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HPJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HPJ:

  • het gekozen bestand HPJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HPJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HPJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand