Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HPL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HPL. Als je het bestand wilt openen HPL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HPL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hewlett-Packard LaserJet Vector Image Format Hewlett-Packard

Wat is een bestand HPL?

Vector beeldformaat dat printerinstructies bevat die zijn geschreven in de HP-GL (Hewlett-Packard Graphics Language). Wordt gebruikt door plotterprinters, die beelden tekenen met lijnen in plaats van punten.

De meeste HP-GL-bestanden gebruiken de .HPGL-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen HPL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HPL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HPL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HPL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HPL openen

Andere problemen met een bestand HPL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HPL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HPL:

  • het gekozen bestand HPL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HPL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HPL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand