Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HPP. Als je het bestand wilt openen HPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
C++ Header Format N/A

Wat is een bestand HPP?

Header bestand geschreven in de C + + programmeertaal. Kan datatypen, constanten en variabelen bevatten. Kan worden ingevoegd in een .CPP broncode bestand met de #include richtlijn. Gebruikt voor het opslaan van herbruikbare componenten van code.

C + + header bestanden worden vaker gezien met de .H extensie, die ook gebruikt wordt als de standaard extensie voor header bestanden voor de C programmeertaal.

Hoe een bestand openen HPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HPP openen

Andere problemen met een bestand HPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HPP:

  • het gekozen bestand HPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand