Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HPT. Als je het bestand wilt openen HPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HotDocs PDF Template Format HotDocs

Wat is een bestand HPT?

Sjabloon gemaakt door HotDocs, een documentpreparatie applicatie. Biedt een sjabloon op voor een digitaal formulier dat invulbare velden bevat. Kan worden gepubliceerd naar een .HPD-document, dat dan kan worden gevuld met gebruikers antwoorden.

HPT-bestanden lijken op .HFT-bestanden. Beide bestanden worden gebruikt als sjablonen die gevuld kunnen worden met gebruikers antwoorden. Eenmaal gevuld, kan de HPT-template vervolgens worden opgeslagen als een .HPD (HotDocs PDF Document) en afgedrukt.

Het HPT-formaat is PDF-gebaseerd. HotDocs ondersteunt ook een ander pagina layout formaat genaamd Envoy, die een vroege concurrent was in het PDF-formaat. Uitvoeringspatronen gebruiken de .HFT-extensie.

Hoe een bestand openen HPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HPT openen

Andere problemen met een bestand HPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HPT:

  • het gekozen bestand HPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand