Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HRF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HRF. Als je het bestand wilt openen HRF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HRF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hitachi CADCore Raster Format Hitachi

Wat is een bestand HRF?

Bitmap afbeelding opgeslagen in een proprietary formaat ontwikkeld door Hitachi. Kan een kleur-, grijstinten- of monochrome rastergrafiek bevatten. Gebruikt om de scanneruitvoergegevens op te slaan.

HRF-bestanden werden ondersteund door meerdere oudere programma's, waaronder de CADCore-toepassing van Hitachi. Ze kunnen nog steeds bekeken worden met programma's zoals Intergraph's SmartPlant Markup.

Hoe een bestand openen HRF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HRF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HRF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HRF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HRF openen

Andere problemen met een bestand HRF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HRF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HRF:

  • het gekozen bestand HRF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HRF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HRF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand