Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HSC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HSC. Als je het bestand wilt openen HSC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HSC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Aspen HYSYS Simulation Format Aspen Technology

Wat is een bestand HSC?

Bestand aangemaakt door Aspen HYSYS, een programma dat door de olie- en gasindustrie wordt gebruikt voor procesverbetering. Opslaan van een simulatie diagram, gedrag, parameters en andere bijbehorende gegevens. Gebruikt in het proces van het bestuderen en verfijnen van de efficiëntie van de installaties, pijpleidingstromen, broeikasgasemissies en andere gerelateerde petrochemische techniekproblemen.

U kunt HSC-bestanden exporteren naar XML in HYSYS's Save As-dialoog. Dit helpt bij compatibiliteit voor verschillende versies van de software.

HSC-bestanden zijn niet noodzakelijkerwijs achterwaarts compatibel met eerdere versies van de HYSYS-software. Controleer daarom de documentatie voordat u compatibiliteit met nieuwe versies van HYSYS aanneemt.

Hoe een bestand openen HSC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HSC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HSC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HSC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HSC openen

Andere problemen met een bestand HSC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HSC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HSC:

  • het gekozen bestand HSC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HSC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HSC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand