Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HSF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HSF. Als je het bestand wilt openen HSF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HSF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HOOPS Stream Format Tech Soft 3D

Wat is een bestand HSF?

Bestand gemaakt in de HOOPS Stream Format (HSF), een CAD publishing formaat ontwikkeld door Tech Soft 3D voor visualisatie. Ondersteund via de plug-in of als een native publishing formaat door meerdere CAD applicaties, waaronder SolidWorks en CATIA v5.

OpenHSF is grotendeels vervangen door Adobe's 3D PDF-technologie, waarmee 3D-visualisatiegegevens kunnen worden ingebed in .PDF-documenten. Het OpenHSF Initiative heeft de HOOPS Stream Format bevorderd totdat de PDF visualisatie technologie beschikbaar werd.

Hoe een bestand openen HSF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HSF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HSF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HSF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HSF openen

Andere problemen met een bestand HSF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HSF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HSF:

  • het gekozen bestand HSF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HSF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HSF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand