Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HSH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HSH. Als je het bestand wilt openen HSH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HSH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Catalog Search Index Format Microsoft

Wat is een bestand HSH?

Systeembestand gemaakt door Indexing Service, een onderdeel van het Windows-besturingssysteem dat wordt gebruikt om een ​​zoekbare bestandssysteem index te maken. Algemeen gecreëerd in de directory C: System Volume Informationcatalog.Wci.

HSH-bestanden worden opgeslagen naast een aantal andere indexbestanden die samen de zoekindex bevatten. Andere bestandstypen omvatten .000, .BK1, .BK2, .PS1, .PS2 en .FID-bestanden.

Hoe een bestand openen HSH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HSH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HSH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HSH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HSH openen

Andere problemen met een bestand HSH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HSH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HSH:

  • het gekozen bestand HSH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HSH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HSH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand