Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HSK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HSK. Als je het bestand wilt openen HSK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HSK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nimbus 7 SAMS Data Format Huskey Truss & Building Supply

Wat is een bestand HSK?

Gegevensformaat dat wordt gebruikt voor het importeren van productgegevens in point-of-sale (POS) programma's. Typisch gegenereerd uit gegevens opgeslagen in een Excel-spreadsheet (.XLS-bestand). Hiermee gebruikt u een unieke syntaxstructuur die lijnitems identificeert en bevat opmerkingen en koptekstinformatie. Elk regelitem identificeert de SKU-code, hoeveelheid, omschrijving, prijs en prijs van het product.

HSK-bestanden worden opgeslagen in een eigen bestandssysteem dat gebruikt wordt voor het importeren van gegevens bij Huskey Truss & Building Supply. De inhoud van het bestand kan echter in een teksteditor worden bekeken.

Hoe een bestand openen HSK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HSK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HSK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HSK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HSK openen

Andere problemen met een bestand HSK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HSK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HSK:

  • het gekozen bestand HSK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HSK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HSK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand