Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HST. Als je het bestand wilt openen HST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Yahooo Messenger History Format N/A

Wat is een bestand HST?

Bevat een geschiedenis van gebeurtenissen die verband houden met een specifiek programma. Net als een .LOG-bestand, maar kan worden gebruikt voor een breder scala van doeleinden.

HST-bestanden worden gemaakt door verschillende programma's, waaronder Corel WordPerfect (voor spellcheck updates), Symantec Anti-Virus (voor virusdefinitie updates), Garmin MotionBased (voor Gedetailleerde GPS-gegevens), Netscape (voor webbrowsergeschiedenis) en Yahoo! Messenger (voor chatgeschiedenis).

Hoe een bestand openen HST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HST openen

Andere problemen met een bestand HST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HST:

  • het gekozen bestand HST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand