Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HT. Als je het bestand wilt openen HT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HyperTerminal Session Format Hilgraeve

Wat is een bestand HT?

Instellingen bestand gebruikt door HyperTerminal, een terminal emulatie programma. Bevat verbindingsinstellingen voor aansluiting op een externe locatie. Gebruikt voor het opslaan en hergebruiken van inbel- en TCP / IP-verbindingsinformatie.

HyperTerminal is ontwikkeld door Hilgraeve en werd meegeleverd met Microsoft besturingssystemen tot Windows XP. Windows Vista en Windows 7 bevatten echter geen HyperTerminal. De software is nog beschikbaar als HyperTerminal Private Edition van de Hilgraeve website.

Hoe een bestand openen HT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HT openen

Andere problemen met een bestand HT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HT:

  • het gekozen bestand HT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand