Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTACCESS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTACCESS. Als je het bestand wilt openen HTACCESS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTACCESS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apache Access Configuration Format N/A

Wat is een bestand HTACCESS?

Configuratiebestand dat wordt gebruikt door een Apache-webserver die instructies geeft voor verschillende mappen van een website. "htaccess" is niet beschikbaar voor HTTP-toegang, het protocol dat wordt gebruikt voor het verzenden van webpagina's.

Het .Htaccess-bestand kan meerdere belangrijke functies uitvoeren, zoals: Definieer de indexpagina van een map (iE "index.Html" of "index.Php") Geef de 404 (pagina niet gevonden) foutpagina op pagina 301 of 302 doorverwijzingen Toegang uit specifieke IP-adressen of andere websites weigeren Toegang tot bepaalde mappen en pagina's beperken Uitvoeren van MOD_REWRITE-instructies Het .Htaccess-bestand heet altijd ".Htaccess" en bevat geen bestandsnaam voor de stip. Het wordt in de hoofdmap van een website geplaatst en wordt elke keer dat een webpagina wordt geopend, door de webserver verwerkt.

De Apache .Htaccess-handleiding bevat aanvullende informatie over hoe en wanneer u .Htaccess-bestanden wilt gebruiken.

Hoe een bestand openen HTACCESS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTACCESS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTACCESS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTACCESS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTACCESS openen

Andere problemen met een bestand HTACCESS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTACCESS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTACCESS:

  • het gekozen bestand HTACCESS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTACCESS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTACCESS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand