Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTB. Als je het bestand wilt openen HTB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audacity Help Format Audacity

Wat is een bestand HTB?

Help bestand gebruikt door Audacity, een gratis geluidsbewerkingsprogramma. Beveiligt een gecomprimeerd archief van Windows Help-bestanden, .HTML-bestanden en afbeeldingen. Wordt gebruikt voor het weergeven van hulpinformatie bij het selecteren van Help & rarr. Inhoud in Audacity.

HTB-bestanden worden opgeslagen in een .ZIP-formaat. Daarom kunt u hun extensie hernoemen naar ".Zip" en decomprimeren ze met een ZIP-decompressieprogramma.

Hoe een bestand openen HTB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTB openen

Andere problemen met een bestand HTB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTB:

  • het gekozen bestand HTB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand