Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTC. Als je het bestand wilt openen HTC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HTML Component Format Microsoft

Wat is een bestand HTC?

Bestand gebruikt door Internet Explorer, een gewone webbrowser die de inhoud van webpagina's toont. Bevat definities voor HTML-onderdelen die dynamisch gedrag in webpagina's definiëren. Ontworpen om functies te bevatten die herbruikbaar zijn op meerdere .HTML-pagina's. Opgemaakt in gewoon tekstformaat.

HTC-bestanden zijn niet standaard en zijn niet compatibel met alle browsertypen.

Hoe een bestand openen HTC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTC openen

Andere problemen met een bestand HTC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTC:

  • het gekozen bestand HTC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand