Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTM. Als je het bestand wilt openen HTM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HTML Hypertext Markup Language Web Page Format N/A

Wat is een bestand HTM?

Een HTM-bestand is een HTML-webpagina die wordt gebruikt door webbrowsers. Het bevat een opmaakcode die een gewoon tekstformaat is opgeslagen en wordt gebruikt om tekst en afbeeldingen in een webbrowser te weergeven en te formatteren.

HTM-bestanden dienen precies hetzelfde doel als .HTML-bestanden. De uitbreiding ".Htm" is ontstaan ​​door gebruik te maken van Microsoft web development software, zoals FrontPage, SharePoint Designer en Expression Web.

HTM-bestanden worden veel minder vaak gezien dan HTML-bestanden.

Hoe een bestand openen HTM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTM openen

Andere problemen met een bestand HTM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTM:

  • het gekozen bestand HTM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies HTM
HTM naar INDDHTM naar DOCHTM naar DOCXHTM naar EPUBHTM naar HTMLHTM naar PDF