Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTML. Als je het bestand wilt openen HTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HTML Hypertext Markup Language Web Page Format N/A

Wat is een bestand HTML?

Een HTML-bestand is een webpagina gecodeerd in HTML die in een webbrowser kan worden weergegeven. Het wordt gebruikt om tekst, tabellen, afbeeldingen en andere inhoud op een webpagina te formatteren. HTML-bestanden worden op grote schaal gebruikt op het web, omdat de meeste pagina's op statische websites een extensie van ". HTML" hebben.

HTML-bestanden worden opgeslagen in een standaard tekstformaat en bestaan ​​uit tags die de structuur van een webpagina definiëren. De bestanden kunnen worden geopend en bewerkt met een basis teksteditor, maar worden meestal geopend door broncode redacteurs die worden geleverd met functies die het voor developers gemakkelijker maken om te codeeren.

HTML broncode wordt door een webbrowser ontleed en wordt meestal niet door de gebruiker gezien. Als u de HTML van een webpagina wilt bekijken, selecteert u 'Bron weergeven' in het menu Weergave van de webbrowser.

index.Html - Het hoofd- of indexbestand, HTML-bestand dat is geladen wanneer een clientwebbrowser een webserver-directory aanvraagt. Bijvoorbeeld, wanneer http://www.Sampledomain.Com/ is aangevraagd, laadt de webserver standaard http://www.Sampledomain.Com/index.Html, tenzij het is geconfigureerd om een ​​ander bestand te gebruiken.

default.Html - Het indexbestand dat vaak wordt gebruikt door Windows Web servers zoals Microsoft IIS.

Hoe een bestand openen HTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTML openen

Andere problemen met een bestand HTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTML:

  • het gekozen bestand HTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies HTML
HTML naar PDFHTML naar ASPHTML naar DOCHTML naar EPUBHTML naar HTMHTML naar INDDHTML naar MOBI