Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTMLZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTMLZ. Als je het bestand wilt openen HTMLZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTMLZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Zipped HTML Format N/A

Wat is een bestand HTMLZ?

Bestand met een e-boek opgeslagen in het HTMLZ-formaat, dat is een .ZIP-bestand met de extensie ".Htmlz". Bevat meerdere bestanden, inclusief .HTML-bestanden, afbeeldingen en een metadata.Opf (.OPF) bestand. Gebruikt voor het verpakken van eBook-inhoud in een enkel archief.

Hoe een bestand openen HTMLZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTMLZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTMLZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTMLZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTMLZ openen

Andere problemen met een bestand HTMLZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTMLZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTMLZ:

  • het gekozen bestand HTMLZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTMLZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTMLZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies HTMLZ
HTMLZ naar MOBIHTMLZ naar EPUBHTMLZ naar PDF