Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTPASSWD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTPASSWD. Als je het bestand wilt openen HTPASSWD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTPASSWD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apache Access Configuration Format N/A

Wat is een bestand HTPASSWD?

Bestand gebruikt om de flat-files te maken en bij te werken die gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken voor de basis authenticatie van HTTP-gebruikers. Encrypt wachtwoorden met ofwel een versie van MD5 aangepast voor Apache HTTP server, of de eigen crypt routine van het systeem.

Bestandsnamen voor HTPASSWD-bestanden beginnen met een punt doordat de meeste Unix-achtige besturingssystemen elk bestand beschouwen met een naam die begint met een punt om een ​​verborgen bestand te zijn.

HTPASSWD-bestanden bestaan ​​uit rijen met elke rij die overeenkomt met een gebruikersnaam en een wachtwoord dat is gescheiden met een colon tussenin.

Hoe een bestand openen HTPASSWD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTPASSWD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTPASSWD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTPASSWD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTPASSWD openen

Andere problemen met een bestand HTPASSWD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTPASSWD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTPASSWD:

  • het gekozen bestand HTPASSWD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTPASSWD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTPASSWD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand