Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTT. Als je het bestand wilt openen HTT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft HyperText Template Format Microsoft

Wat is een bestand HTT?

Hypertext bestand dat wordt gebruikt om bepaalde instellingen in Windows te definiëren. Het bestand 'Folder.Htt' bevat HTML-code die de manier waarop de inhoud van de map wordt weergegeven, bevat en bevat scripts die toegang krijgen tot en weergeven van informatie uit de FileList-controle.

Het HTT-bestand bevat de volgende informatie:

Stijl instellingen FixSize functie FormatNumber functie Init functie SelectionChanged event OnThumbnailReady gebeurtenis Normale Banner DIV Mini-banner DIV Links Info Panel DIV FileList object tag

Voor meer informatie over het bestand Folder.Htt, zie dit Microsoft Support-artikel.

Hoe een bestand openen HTT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTT openen

Andere problemen met een bestand HTT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTT:

  • het gekozen bestand HTT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand