Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HTX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HTX. Als je het bestand wilt openen HTX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HTX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft FrontPage Database Results Microsoft

Wat is een bestand HTX?

HTML-document dat de Microsoft Indexing Service gebruikt. Bevat code die bepaalt hoe de resultaten van een database op een webpagina moeten worden weergegeven. Vaak gemaakt met Microsoft FrontPage Web development software.

HTX-bestanden moeten opgeslagen worden in dezelfde map als het bijbehorende Internet Database Connector-bestand (.IDC). Zij worden alleen verwerkt door een webserver die Microsoft Indexing Service ondersteunt.

Hoe een bestand openen HTX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HTX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HTX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HTX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HTX openen

Andere problemen met een bestand HTX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HTX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HTX:

  • het gekozen bestand HTX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HTX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HTX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand