Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HUH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HUH. Als je het bestand wilt openen HUH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HUH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HydroCAD Unit Hydrograph Definitions Format HydroCAD Software Solutions

Wat is een bestand HUH?

Definitiebestand gebruikt door HydroCAD, een CAD water drainage oplossingsprogramma. Bevat eenheidshydrografische definities die het afvoeren van water afvallen van korte regenval. Opgeslagen in ASCII-tekstformaat. Representeert een van meerdere bestanden in een algehele HydroCAD-project.

HUH-bestanden zijn voorwaarts compatibel met verschillende versies van HydroCAD.

Hoe een bestand openen HUH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HUH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HUH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HUH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HUH openen

Andere problemen met een bestand HUH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HUH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HUH:

  • het gekozen bestand HUH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HUH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HUH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand