Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HXC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HXC. Als je het bestand wilt openen HXC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HXC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Collection Definition Format Microsoft

Wat is een bestand HXC?

Bestand gebruikt door Microsoft Help 2.X helpdocumenten. Definieert de inhoud van een hulpinzameling en bevat informatie zoals de helpprojecttitel, de helpregistratie-informatie en de aanwijzingen voor de verschillende help-inhoudsbestanden. Wordt gebruikt voor het bouwen van het .HXS help bestand.

Microsoft Help 2.X-projecten kunnen worden bewerkt met oudere versies van Visual Studio via versie 2008.

Hoe een bestand openen HXC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HXC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HXC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HXC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HXC openen

Andere problemen met een bestand HXC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HXC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HXC:

  • het gekozen bestand HXC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HXC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HXC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand