Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HXK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HXK. Als je het bestand wilt openen HXK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HXK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Help 2 Keyword Index Format Microsoft

Wat is een bestand HXK?

Bestand gebruikt door Microsoft Help 2.X projecten. Specificeert informatie over hoe een help index is georganiseerd. Wordt vaak gebruikt voor zoekwoorden, contextgevoelige en andere help-indexen die zijn gedefinieerd in de .HXS-helpdocumentatiebundel.

Oudere versies van Visual Studio, inclusief 2005 en 2008, hebben Microsoft Help 2.X gebruikt als standaard helpformaat. Visual Studio 2010 en later ondersteunen echter niet meer Microsoft Help 2.X.

Hoe een bestand openen HXK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HXK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HXK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HXK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HXK openen

Andere problemen met een bestand HXK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HXK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HXK:

  • het gekozen bestand HXK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HXK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HXK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand