Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HXS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HXS. Als je het bestand wilt openen HXS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HXS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Help Compiled Storage Format Microsoft

Wat is een bestand HXS?

Help bestand opgesteld voor Microsoft Help 2.0. Bevat hulpdocumentatie voor Windows of andere programma's. Gebruik HTML voor inhoud en XML voor metadata.

HXS-bestanden lijken op .CHM-bestanden, die worden gebruikt door Help 1.X, maar zijn anders geformatteerd. Ze worden gemaakt met behulp van de Microsoft Help 2.0 Compiler.

Hoe een bestand openen HXS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HXS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HXS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HXS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HXS openen

Andere problemen met een bestand HXS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HXS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HXS:

  • het gekozen bestand HXS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HXS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HXS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand